close

Čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

Kontakt

Sedež podjetja

Grahovo 83 b, 1384 Grahovo

Praznjenje greznic in lovilcev

Ljubljana in okolica

Praznjenje greznic in lovilcev

Z rednim praznjenjem greznic in lovilcev maščob preprečujemo zamašitve in širjenje neprijetnega vonja, prav tako pa preprečimo možnosti za onesnaževanje okolja s temi odplakami. Olja in maščobe spadajo pod nevarne odpadke za okolje, saj je njihova življenjska doba zelo dolga, v okolju pa težko razgradljiva. Brez pravega ravnanja lahko te odpadki onesnažijo podtalnico in pojavi se možnost za razvijanje nevarnih bakterij. Zato vedno poudarjamo, kako pomembno je pravilno ravnanje s to vrsto odpadkov.

 

Ciscenje_lovilcev_BIGplay

Strokovnjaki na svojem področju

Priklop na kanalizacijski sistem ni vedno možen, zato se v takih primerih uporabi biološka greznica. Greznica mora ustrezati vsem standardom za zbiranje in delni razkroj hišnih odplak. Ker pa so te greznice manjše, jih je treba redno prazniti in čistiti. Vsebino greznice po praznjenju odpeljemo v čistilno napravo, v katero se iztekajo tudi odplake iz kanalizacijskega omrežja. Te odplake se prečistijo in nato odtečejo v okolje kot neškodljive snovi. S pravo in redno oskrbo pa boste poskrbeli tudi za daljšo življenjsko dobo biološke greznice.

Nudimo praznjenje in čiščenje greznic in lovilcev maščob ter olj, čistilnih naprav, industrijskih čistilnih naprav, lovilcev lepila, čiščenje lakirnih kabin, bazenov avtopralnic in cistern za gorivo.

Na vrh