close

Čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

Kontakt

Sedež podjetja

Grahovo 83 b, 1384 Grahovo

Čiščenje kanalizacije

Ljubljana in okolica

Čiščenje kanalizacije

Redno vzdrževanje kanalizacijskega sistema veliko pripomore k zmanjšanju možnosti napak, poškodb in zamašitev. Nepretočni kanalizacijski sistemi pa lahko povzročijo različne neprijetnosti.

Ne glede na to, ali gre za male stanovanjske objekte, ali pa za velike mestne kanalizacijske razvode, naša ekipa z veseljem pomaga in odpravi vse okvare in zamašitve. Na tem področju smo strokovno usposobljeni in imamo na voljo najsodobnejšo opremo.

 

Ucinkovito_ciscenje_BIGplay

Naša oprema

Zavedamo se, da je za zadovoljstvo strank potrebna čim hitrejša rešitev napak, zato uporabljamo le najbolj kvalitetno opremo, ki je vgrajena v naša sodobna vozila.

Vozila imajo vgrajeno črpalko z regulacijo pritiska do 200 barov. Ta oprema nam omogoča, da lahko očistimo odtočne cevi brez gradbenega posega, hkrati pa lahko saniramo morebitne poškodbe odtočnih cevi. Tako se izognemo velikim stroškom izkopa.

Na vrh