close

Čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

Kontakt

Sedež podjetja

Grahovo 83 b, 1384 Grahovo

Čiščenje kanalizacije

Ljubljana in okolica

Čiščenje kanalizacije

Običajno se zamašitev ali celo okvara kanalizacijskega razvoda ne dogaja pogosto, vendar, ko pride do tega je najbolje čiščenje kanalizacije zaupati strokovnjakom. Zato smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč z našo sodobno opremo in strokovno pomočjo.  Svoje storitve nudimo tako za male stanovanjske objekte kot za večje, mestne kanalizacijske razvode.

Zaupajte nam vaše težave kanalizacijskega sistema in rešili vas bomo teh težav s strokovnim pristopom. Naše podjetje opravlja storitveno dejavnost čiščenje kanalizacij od najmanjših do največjih premerov kanalizacijskih cevi.

Ucinkovito_ciscenje_BIGplay

Delo opravljamo z najmodernejšo opremo

Čiščenje kanalizacije opravljamo z najsodobnejšim vozilom in opremo vgrajeno na sodobnem vozilu. Vozilo ima vgrajeno črpalko z regulacijo pritiska do 200 barov.

Vemo, da je čiščenje zamašenih kanalizacijskih odtokov in odtočnih cevi meteorne vode lahko zelo neprijetna stvar. Povezana je lahko tudi z velikimi stroški v kolikor je potreben odkop  ali celo sanacija odtočnih cevi. Naša prednost čiščenja je v tem, da očistimo kanale oziroma odtočne cevi brez gradbenega posega v stavbo ali zemljino in po potrebi tudi saniramo morebitne poškodbe  odtočnih cevi.

Ta način čiščenja je poleg hitrejše rešitve problema tudi neprimerno cenejši, saj gradbeni poseg ni potreben.

Na vrh