close

Čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

Kontakt

Sedež podjetja

Grahovo 83 b, 1384 Grahovo

Pregled kanalizacije z video kamero

Ljubljana in okolica

Pregled kanalizacije
z video kamero

S pregledom kanalizacije z video kamero ugotavljamo mesto morebitne poškodbe ali zamašenost kanalizacijskih cevi z usedlinami ali oblogami nečistoč na stenah cevi. Izvajamo tudi preventivni preglede kanalizacije z video kamero v smislu pravočasnega odkrivanja napak. 

Pregled_z kamero_BIGplay

Pregled in izdaja poročila

Pregled kanalizacije z video kamero opravimo s tremi različnimi video kamerami, ki jih izberemo glede na premer vstopne cevi in sicer  od premera cevi 20 mm pa do premera cevi 1800 mm.

Industrijske in javne kanalizacije ter priključke pregledujemo s sodobno video kamero premera od 150 mm do premera 1800 mm. Po opravljenem pregledu z video kamero, izpišemo poročilo z izkazanim padcem višine, dolžino pregleda, označenimi priključki ter napakami na kanalizaciji. Zapis poročila  o pregledu kanalizacije z video kamero naredimo tudi na  DVD-ju.

Na vrh