close

Čiščenje kanalizacij, greznic, propustov, maščobolovilcev, lovilcev olj, cistern, kontrola tesnosti, pregled kanalizacije z video kamero, sanacija kanalizacij brez izkopov in prevozi okolju nevarnih odpadkov.

Kontakt

Sedež podjetja

Grahovo 83 b, 1384 Grahovo

Pregled kanalizacije z video kamero

Ljubljana in okolica

Pregled kanalizacije
z video kamero

Za brezhibno delovanje kanalizacijskih sistemov je treba poskrbeti za odlično stanje kanalizacijskih cevi. Brez tega lahko pride do različnih poškodb, zamašitev in velikih stroškov popravil sistema. V našem podjetju nudimo preventivne preglede kanalizacije z video kamero z namenom preprečevanja škode in pravočasnega odkrivanja napak. S to vrsto pregleda kanalizacije ugotovimo mesto morebitnih poškodb ali zamašenosti cevi.

Pregled_z kamero_BIGplay

Pregled in poročilo

Da naše delo poteka nemoteno in hitro imamo opremo, s katero lahko omogočimo kakovostno opravljeno delo. Imamo tri različne video kamere, ki so primerne za vstopne cevi od premera 20mm pa vse do 1800 mm premera cevi. Po uspešno zaključenem pregledu vedno izdelamo poročilo z izkazanim padcem višine, dolžino pregleda, označenimi priključki ter vsemi odkritimi napakami na kanalizaciji. Zapisnik izdelanega poročila pregleda z video kamero pa vam lahko izdamo tudi na DVD-ju.

Na vrh